Oct 14

La convergent Candini s’enfronta al republicà Comín i crea mala maror a Junts Pel Sí

La portaveu de Salut de JxSí al Parlament, Montserrat Candini ha concedit una entrevista al diari mèdic Redacción Médica  on  el conseller de Salut, Toni Comin, no en surt gaire ben parat:“Té una gran trajectòria política, però la seva àrea d’influència ve més marcada per acontentar l’esquerra que el pacient”.

 

Al llarg de l’entrevista, Candini aborda -sense pèls a la llengua- els debats sobre la privatització de la Sanitat, els concerts i les diferències internes al grup parlamentari en matèria sanitària. “La privatització de la sanitat catalana no és real, és un relat instal·lat en el discurs que no m’agrada gens”, adverteix, tot retraient que el que importa és l’atenció al pacient i que “les ideologies molt rígides no garanteixen això”.

 

Candini acaba reconeixent que dins del grup parlamentari hi ha diferències pel que fa a la política sanitària, però admet que l’explicació rau en el motiu perquè va ser creat el grup parlamentari que no és altre que assolir la independència. Tot i això, rebela que no s’ha de sobrepassar la línia vermella de deixar de banda la salut.