Feb 04

La cineasta “catalana” del Club del 155 veu recompensats els seus serveis amb aquests premis

La directora catalana de cine, Isabel Coxiet, es mostrava ahir a la nit molt contenta i feliç atenent la premsa espanyola amb els seus dos Premis Goya, Millor Guió Adaptat i Millor Director, per a la ‘Libreria’. “No m’ho esperava, pensava que s’hi emportaria tot Handia”, i és que fins al que no es va atorgar el premi de guió així ho semblava. Finalment també queia el gros, per a Coixet, el de Pel·lícula.

Coixet es va mostrar “molt satisfet” perquè “aquesta pel·lícula ha costat molt treure-la ja que ens van posar moltes traves” però al final va poder rodar aquesta “història senzilla, petita i humil que té un ressò universal”.

 

 

D’aquesta manera Coixet, que sempre s’ha mostrat en contra de la independència de Catalunya i molt favorable a la unitat d’Espanya i a la continuació d’una Espanya unida, està satisfeta i agraeix -indirectament i sense dir-ho- els serveis prestats a l’Estado. En canvi, David Verdaguer, que durant la gala dels premis Gaudi, es va posicionar a favor dels presos polítics, ha quedat relegat en un segon terme. Ha sortit tot rodó.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores