Nov 06

La caverna torna a atacar Catalunya Radio per una enquesta

FONT: TWITTER CATALUNYA RADIO

FONT: TWITTER CATALUNYA RADIO

La caverna mediàtica unionista i espanyolista ha tornat a acusar la ràdio pública catalana arran de l’enquesta publicada pel programa ‘Catalunya Vespre’ de Catalunya Ràdio on es preguntava als oients si creien “que quan un jutge et cita sempre s’hi ha d’anar”. “Sigui pel que sigui?”,

 

L’enquesta ha estat molt criticada a twitter pels sectors espanyolistes de semrpe. “De debò pregunteu això? En serio sou un mitja públic que financen tots els catalans?”, es qüestionava un usuari a les xarxes socials. “Suposo que també serà un pirata informàtic l’autor d’aquesta pregunta”, assegurava un altre en to sarcàstic.

Fa unes setmanes, el programa ja va realitzar una enquesta que va generar polèmica a twitter en qu+e es preguntava a l’audiència si estaven “disposats a impedir físicament que jutgin Mas, Ortega i a Rigau”. En aquesta ocasió, l’emissora va al·legar que la pregunta havia estat mal interpretada. La setmana passada, el 324 va retuitejar una piulada ofensiva amb el PP i el PSOE. La CCMA va afirmar que havia estat un pirata informàtic.