Jun 28

La caverna s’alça en armes contra Albiol per haver fet això

El grup municipal del PP de Badalona, amb el regidor Xavier García Albiol al capdavant, va votar ahir a la nit a favor d’una moció presentada pel PSC en el ple en la qual es demana el reconeixement d’Espanya com un Estat plurinacional, una reforma de la Constitució i una millora del finançament de Catalunya.

La moció va ser aprovada amb els 10 vots a favor dels regidors del PP i els quatre del PSC, mentre que els cinc representants de la coalició Guanyem Badalona, a la qual pertany l’alcaldessa, i els dos d’Esquerra van votar en contra, juntament amb l’edil del PDeCAT. Els dos d’Iniciativa es van abstenir, igual que el d’Unió Democràtica i el de Ciudadanos. 

El text consta de cinc apartats en els quals es constata que “no existeix democràcia ni Estat de Dret sense respectar la legalitat” i s’exigeix a la Generalitat que en el cas que demani la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona ho faci per escrit i amb la signatura del responsable polític que correspongui. També es reclama demanar un informe al secretari municipal i “protegir al funcionariat” de l’Ajuntament perquè no col·laborin amb la consulta. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.824 suscriptores