Nov 26

La caverna ataca Rajoy per ser “tou” amb l’independentisme i canviar la virreina de Luna per Millo

 

FOTO: EL PERIODICO

FOTO: EL PERIODICO

Segons els diaris unionistes i afins al Partit Popuar, els nombraments dels nous Ministres afavoreixen les aspiracions dels indepedentistes i són “perfils tous” amb els qui no respecten “l’odre constitucional”.  Segons Libertad Digital, els mitjans afins al procés consideren Millo com a “sobiranista de pedra picada” i “exindependentista” ja que consideren que “va ser rebutjat per ERC i va passar al PP de Piqué”. 

Segons Libertad Digital, “tot i el discurs dur de Puigdemont” Sáenz de Santamaría està disposada a negociar amb ell i amb el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras. De manera que, segons sembla, aquests mitjans consideren que si Puigdemont té “un discurs dur”, els ministres espanyols i el virrei Millo no haurien de poder negociar. Una demostració de llibertat d’expressió i de llibertat d’idees polítiques en tota regla. 

Una demostració que tot segueix igual, és l’exemple que Carles Puigdemomt no anirà a la reunió dels diferents presidents autonòmics per negociar el nou finançament, perquè considera que Catalunya té un dret de “bilateralitat amb l’Estat”. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores