Nov 01

La caverna aplaudeix les paraules de López de Lerma contra Artur Mas

FOTO: RTVE

FOTO: RTVE

El diari digital Libertad Digital aplaudeix les paraules de Josep López de Lerma després d’una entrevista de l’exconvergent concedida a La Vanguardia. López de Lerma critica directament i obertament Artur Mas i el qualifica de “gran capità del naufragi” i dels dirigents del nacionalisme convergent diu que “no saben ni demanar un taxi”.

 

Segons el diptuat nacionalista a Madrid entre 1980 i 2004, “Mas no era la persona més preparada, havia de saber parar a temps i no ho va fer”. Així a mesura que avança l’entrevista López de Lerma al diu més grossa: “l’error més greu de Mas és està al voltant de uns nens incalificables, que no han vist gens de món”. I afegeix que: “Li ho vaig advertir a Jordi Pujol quan em va preguntar sobre l’ascens dels membres de la JNC a als càrrecs del Govern. “Abans han de picar molta pedra; els dónes un cotxe oficial i una secretaria i després no saben agafar ni un taxi. Mas s’ha envoltat de mediocres”. 

Encara no satisfet, Lopez de Lerma ha continuat: “Mas s’ha suicidat. Té nassos que la primera víctima important del procés sigui el mateix que el va iniciar. Tot ha estat un desproposit. Es va escollir primer ERC i es va decidir fer un plebisicit, quelcom que no és possible mitjançant unes eleccions autonòmiques. Era un montatge, que es va perdre i després van dir que s’havia guanyat sumant la CUP. En política, dos i dos no sumen quatre. I els de la CUP el primer que demanen és el cap d’Artur Mas. Ell mateix va posar el cap sota la guillotina.