Nov 16

La Casa Reial fa boicot als vins catalans

Segons explica el Confidencial Digital, a l’avió de la Casa Reial no es passa gana ni set. Els productes que se serveixen són tots d’alta gama: conserves de cloïsses i escopinyes; embotits ibèrics de gla; i dolços com donuts. Pel que a les begudes, cap vi és català i la monarquia opta per DO d’altres punts de l’estat.

FOTO: GLAMOUR

 

Així, doncs el servei de càtering dels avions i la cafeteria del 45 Grup de les forces aèries espanyoles, amb seu a Torrejón de Areoz, entre les quals es compten els aparells Airbus i Falcon utilitzats habitualment pel Rei i els membres del govern espanyol, tenen lbamar 2016 (DO Rias Baixas) i Abalo Méndez 2015 (DO Rias Baixas) pel que fa als blancs, i Ramírez de Ganuza 2009 (DO Rioja), Arzuaga Reserva 2011 (DO Ribera del Duero), Dinastia Vivanco Reserva (DO Rioja), Cillar de Silos Crianza (DO Ribera del Duero), Orben 2012 (DO Rioja) y César Muñoz Vitisfera (DO Ribera del Duero), quant als negres.

Pel que fa a les begudes d’alta graduació, el contracte proposa marques de brandy com Carlos I, Gran Duque de Alba, Carlos III, Magno, Torres X; de ginebra com Bombay Sapphire i Seagrams; roms com Brugal Extraviejo i Brugal Añejo; vodka Absolut i whisky Cardhu, Chivas i Johnnie Walker Black Lavel.

 

Tot plegat a càrrec del pressupost general de l’estat amb un cost de 120.000 euros anuals que serveix per tenir contents i amb la panxa plena la Casa Reial i els convidats d’aquesta.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores