Ene 14

La Brunete no està sola: Soraya ja té a punt la Brigada Aranzadi

Segons publica el diari digital El Confidencial, la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría no vol estar sola i estaria completant el seu equip. Amb aquest objectiu, el Consell de Ministres ha donat llum aquest divendres a dos nous nomenaments del Ministeri de Presidència i per a les Administracions Territorials que lidera la val·losiletana. Es tracta de Juan Ignacio Romero Sánchez, nou secretari general de Coordinació Territorial i Enrique María Lasso de la Vega i Valdenegro, nou director general de Relacions amb les Comunitats Autònomes i Ens Locals.

Tant Romero Sánchez com Lasso de la Vega són advocats de l’Estat. En aquest sentit recordem que la vicepresidenta i altres membres del Govern també pertanyen a aquest cos que es caracteritza per l’excelsa preparació jurídica dels seus membres. Aquests dos nous nomenaments, tanmateix, no són aliens per al ministeri. Fins ara, Romero Sánchez era director general de Relacions amb les Comunitats Autònomes i Lasso de Vega treballava com a advocat de l’Estat adjunt en el ministeri.

Aquests dos nous alts càrrecs passaran a partir d’ara a dependre de Roberto Bermúdez de Castro, secretari d’Estat per a les Administracions Territorials i en la pràctica ‘número 2’ del ministeri. Romero Sánchez ocuparà just el següent escaló en l’organigrama, qui tindrà al seu càrrec dues direccions generals, una és la de Lasso de la Vega i l’altra, la direcció general de l’Administració Perifèrica de l’Estat. Fins a desembre, aquest últim càrrec ho ocupava Antonio Sánchez Díaz, qui va deixar el seu lloc amb l’objectiu d’assumir la direcció general de Muface.

 

INFORMA: EL CONFIDENCIAL

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores