Oct 22

Jutjaran el líder de Plataforma x Catalunya per intentar matar Josep Anglada

El secretari general de Plataforma per Catalunya, Roberto Hernando, està citat per anar a judici després que l’Audiència Provincial hagi desestimat el recurs d’apel·lació que havia presentat el seu advocat, segons hem pogut saber per la informació que ha donat el partit polític Som Identitaris.  

FOTO: L’Entrevista electoral – Robert Hernando, PXC Igualada, L’Informatiu – RTVE.es A la Carta

Concretament, Hernando va ser imputat (avui investigat) per delicte de temptativa d’homicidi, lesions i danys, arran d’una denuncia de l’antic líder de PxC, Josep Anglada qui el va acusar d’intentar matar-lo després d’emborratxar-lo i simular un accident de transit.

En aquest sentit, no només Hernando està en involucrat en aquest tema, sinó que també l’exregidor de Vic, Joan Carles Fuentes, i  l’exregidor d’Olot i delegat de PxC a la província de Girona, Ignacio Mullera, també hauran d’anar a judici. Tots dos també estaven imputats pel mateix delicte.

“Cada vegada queda més clar que aquests tres pocavergonyes volien organitzar un pla per provocar un accident de tràfic mitjançant la col·lisió del meu cotxe amb un camió que conduiria una persona contractada pels imputats”, ha afirmat Josep Anglada.