Jul 17

Junqueras planta cara a l’unionista Joan López Alegre amb aquestes paraules contundents

El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, se les ha tingut amb l’unionista convidat al programa d’El Món a Rac1, Joan López Alegre, després que aquest li hagi qüestionat el caràcter obligatori de les meses electorals el proper 1 d’Octubre. Junqueras li ha dit, d’entrada, que “espero que l’1-O no estigui en contra de les urnes si ara està a favor de les urnes a Veneçuela”.

El tertulià, buscant les pessigolles al vicepresident, ha insistit que “no m’ha dit si em vindran a buscar a casa si em nego a anar les meses. Modificarà vostè aquest article, si o no? vostè està a favor de modificar aquest article? per què no em contesta, senyor Junqueras, em vindrà a buscar a casa?”.

Tot seguit, Junqueras, fart de les faltes de respecte de López Alegre, l’ha posat al seu lloc: “a vostè li agradaria molt provocar-me. Busca un protagonisme i sortir a la televisió, busca la provocació”, ha criticat, a més de clavar-li un autèntic clatellot per demostrar la seva incoherència: “m’agradaria que un dia pugues interrompre com m’està interrompent a mi al  president del Govern espanyol. I dubto que aquesta oportunitat la tingui”. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.819 suscriptores