Dic 03

Junqueras diu què hem de fer contra el 155

El vicepresident, Oriol Junqueras, ha considerat que “l’ofensiva contra Catalunya només es frena guanyant el 21-D”. Aquestes paraules les ha pronunciat en una entrevista concedida al diari El Períodico , on el líder republicà ha reconegut que no “res és fàcil” i que “cal persistir” de cara a les eleccions. “Hem de ser suaus en les formes i ferma en el fons”, ha assegurat Junqueras.

En ser preguntat per si té ganes de fer campanya, ha contestat amb molt claredat: “si, clar. Sobretot amb comparació amb el que hi ha aquí dins”. Amb tot,  el vicepresident no es fa il·lusions de la seva possible sortida de la presó dilluns. “Ens tenen moltes ganes”, insinuant que també és possible que es quedi.

Quan el periodista li pregunta si es veuran el dilluns a Vic, on ERC comença la campanya electoral, Oriol Junqueras respon: “ja veurem”. Prefereix ser prudent. Demà dilluns, a les nou del matí, el jutge de Supremo, Pablo Llarena, farà públic si modifica les mesures cautelars imposades als consellers del Govern i als Jordis i, per tant, si els deixa en llibertat sota fiança o si ordena que continuïn a la presó a l’espera de judici. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores