Nov 04

Jugada bruta de l’Estado español perquè el New York Times no considera Junqueras com a vicepresident

L’ambaixador espanyol a EUA, Pedro Morenés, ha enviat una carta al periodista i autor de l’article “Catalunya no retrocedirà” publicat del The New York Times, James Bennet, en el qual el diari nord-americà identificava al líder republicà com a “vicepresident de la regió de Catalunya”.

“Com segurament sap, el senyor Junqueras va ser destituït de dita posada divendres passat per acord del Consell de Ministres, amb el suport del Senat d’Espanya”, intenta corregir-lo Morenés, sol·licitant que “rectifiqui aquesta inexactitud, i que s’asseguri que en el futur no torni a succeir”.

 

Però és que no es limita només al tractament, el popular pretén donar lliçons al periodista sobre la línia que ha de seguir el diari, totalment privat: “d’altra banda, no puc ocultar la meva decepció amb el fet que hagin optat per donar veu a una persona que està desafiant obertament les lleis i la Constitució del meu país. No és el meu paper qüestionar les seves decisions editorials, però haig de manifestar el meu desacord tant personal com a professional”, conclou.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.829 suscriptores