Dic 29

Intel·lectualitat espanyola: Yola Berrocal carrega contra l’independentisme amb aquestes paraules

Una de les cares més conegudes del món de la farandula espanyola i, probablement, amb els pits operats més grans d’Espanya, Yola Berrocal, ha participat en una entrevista a El Nacional on ha repassat l’any 2017 i la seva participació a ‘Las Sex Boom’, programa que s’emetrà a Telecinco la nit de cap d’any i en què hi participarà ella mateixa, Malena Gracia i Sonia Monroy.

 

En ser preguntada per la seva intenció de fundar el Partit lol Independent Liberal l’any 2006, Berrocal va recordar que “aquell moment la veritat que era viable, eh? De fet, vaig estar a punt de presentar-me perquè, a més, va ser increïble la quantitat de polítics que es van apropar per dir-me que volien estar en el meu partit, per què? Perquè en aquell moment existia el programa Cróniacas marcianas i tenia un bar a Puerto Banús (Marbella). Llavors tots els dies tenia premsa al bar i era increïble. La gent estava com jo, una mica farta de la política, i molta gent pel carrer em deia: “Et votaré, et votaré”. Sé que si m’hagués presentat, hauria tret un escó”. 

 

 

Preguntada sobre el procés d’independència de Catalunya, ha explicat que “no hi  estic d’acord perquè Espanya som tots. Estic al·lucinant una miqueta. Per exemple, si vius a Pozuelo i n’hi ha uns de la urbanització que volen canviar ara tot, per unes persones, cal canviar tot? Doncs no. Catalunya és Espanya. A més si alguns d’ells, que són pocs, volen la independència doncs que comencin a pagar-nos des de l’aeroport fins a un munt d’edificis… No volen la independència? Doncs primer que ens paguin el que ens deuen”.  Aquests han estat els arguments ‘indiscutibles’ de Yola Berrocal sobre la seva oposició a la independència. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores