Sep 10

Inés Arrimadas no coneix cap poble de la Catalunya interior i el Parlament se’n riu d’ella

FOTO: ARRIMADAS a Ripoll amb una estelada darrere

Dura jornada -la segona- ahir al Parlament de Catalunya en motiu del debat i aprovació de la Llei de Transitorietat que ha de regular el traspàs de la Catalunya autonòmica fins la fundació de la República Catalana. El Ple es va suspendre divereses vegades arran de les reiterades sol·lituds de reconsideració dels diferents portaveus parlamentaris dirigides a la Mesa, amb el clar objectiu de dilatar i posar traves a la futura votació, que tard o d’hora arribaria. 

Pel que fa al fons del debat, no es van produir massa sorpreses i tot va seguir el guió previst. Tant el bloc independentista format per Junts pel Sí i la CUP i el bloc unionista partidari de l’status quo format per Partido Popular, Ciudadanos, PSC i CSQP van fer valer els seus arguments que fomentaven el ‘sí’ i el ‘no, que després donarien a la votació final; bé, ‘la no votació per absentisme’. 

Pel que fa a les formes, Arrimadas va deixar clar que el seu partit arriba fins on acaba l’àrea metropolitana de Barcelona, ja que va demostrar que no coneix cap municipi de la Catalunya interior llevat de Ripoll, població on hi té vincles afectius. “L’Hospitalet no és igual que Ripoll. Igual que Santa Coloma de Gramanet no és igual que……. (llarg silenci)…. que un poble de Lleida”. Arrimadas podria perfectament haver dit Gimenells (Segrià), conegut per tenir un alcalde socialista i unionista que impedirà el referèndum. Tanmateix aquesta dada, tampoc li va servir per a conèixer aquesta població. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores