Nov 06

Iceta: “No tinc por a dir que em sento espanyol”

FOTO: LVL

FOTO: LVL

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) liderat per Miquel Iceta després de resultar guanyador a les eleccions primàries que es disputaven amb Núria Parlon, no renunciarà a tenir “un projecte per a España”. I afegeix que: “volem compartir un projecte, construir i, si és possible, estar al capdavant. Però no volem que ens expulsin de la possibilitat de compartir un projecte conjunt”, missatge clarament adreçat al PSOE. 

 

No satisfet encara amb aquestes declaracions, Iceta va manifestar que “el nostre contracte és amb Catalunya però també és amb Espanya”, no tinc por a dir que també em sento espanyol”. “No només volem compartir amb Espanya un projecte territorial, sinó  de reformes econòmiques i socials. Volem treballar junts. Acceptem els reptes, no volem posar fronteres, sinó posar ponts. I perquè això passi algú ha de començar el diàleg. Som hereus del catalanisme no independentista i per això treballarem no només en defensa dels interessos de Catalunya, que també, sinó de les classes populars.

I acaba de la manera habitual, cridant de manera histèrica: ¡Y no dubteu que això ho seguirem fent juntament amb el PSOE!”.