Oct 24

Iceta crida a la desobediència

FOTO: RAC1

FOTO: RAC1

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha visitat aquest matí els estudis de RAC1 i, tal com ens té acostumants, no s’ha mossegat la llengua i ha assegurat que “al PSOE diuen que no tenen cap acord amb el PP i el pitjor de tot és que jo m’ho crec”. “No continua sent no. No podem fer una altra cosa. El que està en dubte és si el PSOE és capaç d’entomar això o no”.

Davant la insistència de Jordi Basté, director del programa matinal, Iceta ha deixat clar que “nosaltres desobeïm i acceptarem el càstig o la multa que ens posin”. “No li pots dir al Pedro Sanchez que s’abstingui davant de Rajoy. Si ho fan hi ha un punt d’insensatesa”, ha destacat. “El PSOE és més federal del que es pensa. No es pot portar la direcció del partit només des del carrer Ferraz”. 

 

També ha explicat que al PSC “volem seguir amb la relació que teníem amb el PSOE però si ells volen canviar-la, lògicament n’haurem de parlar”. “Estic disposat a acceptar que en un moment determinat la nostra capacitat d’incidència sigui menor a la que tenim ara”, ha acabat.