Oct 28

Un grup de “iaio-flautes” es concentra davant Catalunya Radio per exigir que no s’entrevisti ningú del PDC

FOTO: LAMENTABLE.ORG

FOTO: LAMENTABLE.ORG

Al voltant de cent persones del col·lectiu iaioflautes, s’han manifestat a les portes de Catalunya Ràdio per demanar a la presentadora del programa matinal Mònica Terribas que “deixi d’entrevistar a dirigents del PDC i ho faci a líders de moviments socials”. “Esteu al servei dels capitalistes del PP i del PDECAT, de tots els corruptes que ens manen”, han cridat. 

 

Al seu entendre “els mitjans públics no cobreixen les protestes socials” i han reivindicat que “estan per informar el poble”. Com a resposta a les seves pretensions, els treballadors d’aquesta ràdio els han informat que els entrevistaran en els pròxims dies i que Mònica Terribas, contra qui estaven cridant les consignes, avui es trobava a Madrid fent un programa especial per la investidura de Mariano Rajoy.

 

La protesta era un acte complementari al que s’ha fet en la seu del PP a Catalunya en contra de la investidura d’avui de Mariano Rajoy i ha comptat amb la participació de la diputada de Catalunya Sí que es Pot, Jèssica Albiach, protesta on s’haa cridat :”Rajoy lladre, treballa de peó” i “fora el govern del PP” i s’han mostrat pancartes amb el lema “investidura il·legal”.