Dic 02

Greus acusacions de la caverna cap a la vida privada del President Puigdemont

La caverna informativa més espanyolista respresentada, en aquesta ocasió, per Libertad Digital, està intentant desestabiltizar la figura de Carles Puigdemont amb una qüestió molt íntima i miserable: la seva fidelitat a la seva dona Marcela Topor i als seus fills. En aquest sentit, el mitjà fundat per Federico Jimenez Losantos posa en escena el nom de Elsa Artadi, que és la cap de campanya de Junts per Catalunya a les properes eleccions -imposades- del 21 de desembre. 

Segons Vozpópuli -i Libertad Digital que li fa d’altaveu- és impossible una bona amistat entre un home i una dona sense que cap objectiu afectiu o sexual. En aquest sentit, han vist ombres on no hi són i s’han inventat un afer entre el President i Artadi. És per això que s’inventen que hi ha un exdiputat (quina casualitat que no diuen qui és) que pregunta dins del partit: “Hi ha marro?”

Artadi és llicenciada en Econòmiques per la Universitat Pompeu Fabra i doctorada a Harvard. Des que Puigdemont va aterrar al  Palau de la Generalitat de la Plaça de Sant Jaume, Artadi es va convertir en un element imprescindible dins del seu entorn més proper, primer com a secretària d’Hisenda (després substituïda per Lluis Salvador) i després, com a directora de Coordinació Interdepartamental, nomenada per Artur Mas. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.828 suscriptores