Jun 01

El gobierno de España es gasta 7’2 milions d’euros en la Guardia Mora de Franco

Els pressupostos generals de l’Estat espanyol s’han aprovat sense gaires problemes gràcies als suports del Partido Popular, la seva marca blanca Ciudadanos i els venuts del PNB a canvi del cupo basc. Com us vam explicar des de Per Catalunya, els esforços d’ERC i el PDECAT no han tingut resultats i les seves esmenes, especialment contra la monarquia, no han prosperat.

Però és que més enllà del discutible pressupost de Mariano Rajoy i companyia i de l’escass partida que anirà a parar a Catalunya (i encara menys el percentatge que s’executarà), han sortit a la llum despeses que han fet enfadar la majoria de ciutadans (no Ciudadanos taronges) amb una mica de seny. I és que el Gobierno de España es gastarà 7,2 milions d’euros en la Guardia mora de Franco. 

Segons informa el Independiente, el Consell de Seguretat Nuclear consigna 142.000 euros per als seus ex alts càrrecs. La secció de Classes Passives incorpora 2,1 milions pels 1.310 exministres i assimilats; i també altres 7,2 milions -vuitanta anys després de la guerra civil- per 18.000 membres o familiars de la Guàrdia Habita de Franco, que va passar a formar part de les forces armades reals marroquines.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.825 suscriptores