Feb 16

Gerard Pique i Shakira tornen a l’hospital

Malauradament, les visites de Gerard Piqué i Shakira a la Clínica Teknon de Barcelona s’han fet habituals en els últims temps, tal com us vam explicar des de Per Catalunya fa uns mesos. A la tardor, hi vam poder veure l’artista colombiana per la infecció que patia Sasha (2 anys).

Després de la seva recuperació, trascendia als mitans de comunicació que el doctor Jordi Corominas, cap d’otorinolaringologia del citat hospital, atenia el fill gran, Milan (4), problemes que van obligar a suspendre la seva celebració d’aniversari, el passat 22 de gener.

Ara, la revissta Chance dóna detalls de la malaltia de Milan: una amigdalitis, de la qual va haver de ser operat el passat 10 de febrer pel mateix doctor, a la Teknon. Aquesta font detalla que el fill gran dels Piqué-Mebarak “es troba perfectament i que la intervenció va consistir en una reducció d’amígdales amb làser, per tal de resoldre les dificultats respiratòries”. Amb tot, va ser una operació “senzilla i sense cap preocupació, que va dur el petit de tornada a casa sis hores després”. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores