Ene 07

Front comú de les infantes espanyoles contra el rei Felipe VI de Borbón

Si ho explica Ok Diario serà veritat, perquè són de la seva corda. “La relació era molt dolenta i ara és totalment inexistent”, expliquen des de l’entorn més proper a les infantes i a l’actual Rei. Segons aquestes fonts, la germana del Rei “no pot més” i critica durament l’actitud del seu germà i de la seva esposa, la Reina Letizia, ja no només pel que fa a ella i al seu marit, sinó molt especialment, en relació amb els seus fills. 

Una prova la tenim amb les declaracions del 21 de desembre de Cristina de Borbó en les quals assegurava estar “encantada d’estar a Espanya”. Aquestes paraules van tothom atesa la coneguda animadversió que la infanta ha sentit sempre cap a la premsa del cor. Una mala relació que va anar a més després de l’escàndol del cas Nóos.

Per tant, el fet que la germana de Felipe VI respongués als mitjans només va ser una manera de “fer-se sentir” i “donar un cop sobre la taula”, demostrant al monarca que ara és ella i no Sarzuela qui decideix quan i on. Així, Cristina va voler parlar i que tots els espanyols sabessin que es trobava a Espanya i, especialment, el seu germà. 

Cal recodar que el fet que Cristina de Borbó respongués als mitjans amb tanta naturalitat és alguna cosa absolutament excepcional, ja que no hi ha amb prou feines imatges en les quals la infanta respongui a periodistes més enllà del “bon dia” o “bona tarda de rigor”.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.821 suscriptores