Oct 20

Froilán dóna suport a aquesta marca de roba “fatxa”

L’unionisme -suposadament- moderat s’està treient la careta. Des dels sectors anònims fins els polítics o institucionals. A la família reial, per exemple, tot va començar amb l’incendiari discurs de Felipe VI contra la llibertat d’expressió exercida durant el referèndum de l’1 d’octubre i la no condemna de la violència i repressió de les fores d’ocupació de l’estat.  

 

Ara el nebot del monarca i el nét de Juan Carlos I, Froilan Marichalar Borbón no té dubtes a promocionar la ideologia pròpia dels borbons: els toros i altres valores de dubtosa reputació. Primer va anar personalment manifestacions que es van fer a Madrid contra el referèndum de Catalunya. I ara llueix roba d’una marca anomenada God save my swing.

“Quien lleve esta marca debe saber que está llevando una marca con principios y valores. Amor a España, conciencia social cristiana, y una línea de pensamiento conservadora, totalmente opuesta al populismo cínico de hoy en día. Y defensa a ultranza de la vida, ante el mayor genocidio de la historia: el aborto”., diu el seu creador. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores