Jun 20

Franco-Rabell i Fachín es barallen en públic

Crisi interna dins dels comuns. El president del grup parlamentari de Catalunya Sí que es Pot al Parlament, Lluís Franco Rabell, i el líder de Podem a Catalunya, Albano Dante Fachin, han intercanviat públicament les seves diferències sobre la situació política actual entre Espanya i Catalunya.

En un missatge al seu compte de Twitter, Franco ha criticat les paraules de Junqueras sobre el Tribunal Constitucional i la seva capacitat de suspendre càrrecs públics sense judici previ, una mesura que, segons Junqueras, “no la feia ni el Tribunal d’Ordre Públic del franquisme” i ha argumetnat que per molts dèficits democràtics que tingui l’Estat espanyol no es poden equiparar-la al a dictadura. Ofèn la gent que va lluitar per la llibertat”.

Fachin li ha respost amb contundència: “la lluita és avui” i per demostrar-li li ha fet arribar un dels vídeos de la Comissió del Parlament sobre l’Operació Catalunya, on dos periodistes de Público explicaven les seves investigacions sobre la conxorxa de l’Estado español contra Catalunya.

 

 

 

 

 


Des de Per Catalunya, estarem pendents si la crisi dels comuns continua o s’acaba aquí.

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores