Jun 22

Francisco Marco (Método 3) amenaça amb fotos comprometedores d’una diputada del PP

El director de Método3, Francisco Marco, en declaracions a El món a RAC1, ha lamentat que “el Partido Popular ahir es va plantejar la comissió d’investigació atacant-me a mi amb informació falsa i absurda i van acabar marxant. Esperanza García es va passar tota la comissió buscant-se les vacances. En tinc fotos on busca illes paradisíaques”, ha assegurat.  

Marco ha continuat acusant l’exministre Jorge Fernández Díaz de “liderarr” l’Operació Catalunya i assenyala Eugenio Pino, Martín Blas i el comissari José Manuel Villarejo com “els tres pilars policials de la trama”. I ha continuat dient que en “l’Operació Catalunya s’ha acabat. Ja l’han utilitzat. Feien investigacions amb policies que se saltaven els controls i quan tenien investigacions fetes i interessant per ells les donaven a la UDEF i ho judicialitzaven”. 

I encara més… ha continuat apuntant que “l’únic que interessava era endur-se per davant a qualsevol que es pogués vincular a la independència. Amb Felip Puig no han pogut però han intentat obrir-li almenys 4 investigacions diferents. Tampoc li han trobat res a Carme Forcadell”.  “Daniel de Alfonso es va deixar enlluernar per seure amb un ministre de l’Interior i parlar de coses que no li pertocaven”, ha conclòs. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.821 suscriptores