Sep 08

Forta empipada de Jordi Cañas amb Inés Arrimadas per dir això

Dura jornada -la segona- ahir al Parlament de Catalunya en motiu del debat i aprovació de la Llei de Transitorietat que ha de regular el traspàs de la Catalunya autonòmica fins la fundació de la República Catalana. El Ple es va suspendre diverses vegades arran de les reiterades sol·licituds de reconsideració dels diferents portaveus parlamentaris dirigides a la Mesa, fet que va comportar que la votació definitiva no es produís fins ben entrada la mitjanit. 

Pel que fa al fons del debat, no es van produir massa sorpreses i tot va seguir el guió previst. Tant el bloc independentista format per Junts pel Sí i la CUP i el bloc unionista partidari de l’status quo format per Partido Popular, Ciudadanos, PSC i CSQP van fer valer els seus arguments que fomentaven el ‘sí’ i el ‘no. 

Ara bé, les formes i els detalls van deixar anècdotes destacables. La portaveu de Ciudadanos i cap de l’oposició, Inés Arrimadas, amb l’objectiu d’atacar Junts pel Sí i la CUP, va pronunciar una frase atípica al seu grup que, de ben segur, no va agradar a Jordi Cañas. “Catalunya és diversa, igual que ho és España, que és un estat plurinacional. No podem comparar l’Hospitalet de Llobregat amb Ripoll”. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores