Feb 05

Fernández de Mesa, d’auxiliar de jardineria a sou de luxe a Red Eléctrica gràcies a ser amic de Rajoy

Arsenio Fernández de Mesa ha dedicat tota la seva vida laboral al sector públic, sense tenir cap formació universitària que l’habiliti. Va començar com a regidor, va ser diputat al Congrés dels Diputats, delegat del Govern a Galícia, assessor en el Ministeri d’Administracions Públiques, director de la Guàrdia Civil i ara, conseller de la companyia responsable del transport i operació del sistema elèctric, controlada per l’Estat, Red Eléctrica Española. Una carrera completa gràcies a la seva pertinença al PP i la seva estreta amistat amb Mariano Rajoy. Cap de les múltiples branques en les quals està diplomat tenen a veure amb el sector de l’energia elèctrica. La seva única experiència en el sector privat va ser com a inspector del departament marítim d’una empresa de la indústria naval. Allà hi va estar sis anys, fins que en 1988 va decidir centrar-se en la seva carrera política.

Així, Fernández de Mesa substitueix en Red Eléctrica Española (REE) a un altre company de militància, Agustín Conde, exdiputat del PP que ara exerceix de número 2 del Ministerio de Defensa, al costat de la manxega María Dolores de Cospedal.

Té una plaça de funcionari a la qual podria tornar si fracassa el seu pas per Red Eléctrica Española. Per tant, no ens estranyem si d’aquí uns anys torna al sector públic.

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.833 suscriptores