Nov 21

Un fatxa se’n riu d’un invident independentista i l’ONCE el respon d’aquesta manera tan espectacular

FOTO: CATALUNYA DIARI

FOTO: CATALUNYA DIARI

Un noi cec, treballador de l’ONCE, està assegut en un banc del metro mentre mira el mòbil per sota de les seves ulleres de sol, fet que va provocar la reacció d’un viatger del mateix vagó, el qual va fotografiar l’escena i va -intentar- humiliar a l’home a través de Twitter. Tot i això, mai es va imaginar que el seu atac se li giraria en contra. 

 

 

Estic al metro de Barcelona i no he pogut resistir-me fer-li una foto. Opineu vosaltres”. La publicació, seguida de comentaris seus com “segur que és indepe” o “acabo de passar-me la meva parada només per veure on para i veure-li posar-se les ulleres i fer-se el cec”, va ser seguida per molts usuaris d’aquesta xarxa socia Twitter.

Amt tot, l’ONCE no va dubtar contestar-lo i deixar-lo en evidència amb aquest clatellot tan espectacular: “el nostre company té retinosis pigmentaria. El seu camp visual es va reduint, i encara li queda un punt central de visió”. L’acusador, va baixar el cap i es va limitar a contestar amb un “gràcies” i tot seguit va esborrar les piulades.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores