Oct 08

Expulsen de forma fulminant un militant de Ciudadanos per una piulada crítica

Que des d’alguns sectors del partit taronja i amb la boca petita es critica la direcció del partit és un fet. En moltes ocasions es diu que el lideratge d’Albert Rivera és massa fort i que “no hi ha bases” i que els “col·laboradors” actuen sota un “contracte d’arrendament de serveis” que se sospita que no seria ajustat a la legalitat. 

De manera que és evident que està qüestionada la llibertat d’expressió i en conseqüència augmenten les veus critiques dins Ciudadanos. Tot plegat succeix en moltes províncies espanyoles, però el cas que ens fem ressò és el de Ramon Grau Franquet, de la província de Castelló de la Plana. Grau va ser subdelegat territorial de Ciudadanos en aquesta província valenciana i assesor del Grup Ciudadanos a la Diputación Provincial de Castelló. Doncs, bé, ara Ramón Grau ha estat expulsat de Ciudadanos i un del0s motius esgrimits per la direcció ha estat escriure una piulada el passat 6 de setembre que deia textualment:

 

“Excelente articulo de @jlgaliacho en @Extraconfidencial  explicando pactos y alcaldía de Oropesa @caposalva @pautrobadorets “