Nov 15

EXCLUSIVA: L’entrevista on Trump diu NO a la independència catalana és falsa

entrevista

Captura de pantalla de la falsa entrevista a Alerta Digital

Ahir diversos mitjans es feien ressó d’una suposada entrevista exclusiva que Donald Trump havia concedit al mitjà ultra Alerta Digital. Una de les preguntes feia referència  a la possibilitat de la independència catalana. La reproduïm textualment:

¿Apoyaría su administración la secesión de regiones europeas como Cataluña?

No. Para encarar los desafíos hay que permanecer unidos. Europa tiene problemas que requieren gobiernos fuertes. Dijimos en la campaña que Estados Unidos no debía terminar como Alemania ni como otros países europeos donde hay problemas con los yihadistas. No creemos que estos problemas puedan solucionarse debilitando y dividiendo a los países. Eso sería un desastre.

De fet ja és sospitós quan diuen que Trump ha contestat a aquest mitjà espanyol i a un altre anomenat Daily Stormer, molt residual i d’ideologia neonazi. El digital ultra assegura que les úniques entrevistes concedides per Trump a mitjans extrangers han estat gestionades per un tal John Regis, amic íntim del nou President d’Estats Units.

És evident que els motius per sospitar sobre si l’entrevista va ser real o no són molt alts. Uns motius sobre la falsetat de l’entrevista que són molt clars quan ens centrem en altres preguntes. La majoria d’elles són un cortar-pegar de cartes i discursos que Trump ha ofert en el passat i que fins i tot ja havien estat penjats a la mateixa web d’Alerta Digital.

En aquest enllaç on hi ha el discurs de Trump a la convenció republicana del passat juliol es pot comprovar que la majoria de respostes de la suposada entrevista estan extretes – literalment – d’aquí. Podeu comparar aquest discurs de la convenció republicana amb l’entrevista «exclusiva» d’Alerta Digital.

En aquest sentit tot apunta a que la meitat de l’entrevista és copiada de declaracions anteriors i la resta – especialment pel que fa a Catalunya- una completa invenció que s’han empassat tots els mitjans i que a Per Catalunya hem destapat.

1 ping

  1. […] és la primera vegada que fan una cosa així. Per Catalunya va detectar una falsa entrevista d’Alerta Digital a Donald Trump. Ara s’inventen un agraïment i ho acompanyen de música americana quan algú entra a la seva […]

Los comentarios han sido desactivados.