Dic 06

ESCÀNDOL: El gust per les armes i la despesa en caceres de la reina espanyola surt a la llum

 

Després que la periodista molt vinculada a la Casa Reial, Pilar Eyre, publiqués una biografia de la reina emèrita, Sofia, i hagi reiterat en moltes ocasions la passió ja sabuda de Juan Carlos I per les armes, ara ha revelat que els gens continuen i Felipe VI també té aquesta passió fins al punt de disparar llaunes amb el seu pare quan aquest era petit.

Ara Eyre ha explicat que aquesta tradició també apassiona a la Reina Letizia. Tot i això, des de la Sarsuela es disimula tant com es pot: “Ells saben la importància de la imatge, són uns reis moderns, austers, que no fan grans parenceries de gens, van a anar amb molta cura i no anem a veure una imatge d’ells mai ni amb un arma a la mà ni gens. Ho feien fins fa poc, no sé si des que són reis en exercici ho continuen fent, però em diuen que aquestes vacances privades que es van de vegades per aquí, es van a caçar”.

FOTO: ABC

La periodista va continuar donant més detalls: “Tenen armes perquè Letizia li va regalar una Purdey, poc després de casar-se amb ell (Felipe VI). És un arma, els que entenguin ho saben, per matar animals i la hi va regalar al cap de dos o tres anys de casats”.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.830 suscriptores