Feb 16

ERC guanya la partida a aquesta empresa de l’Ibex35

 

ERC ha guanyat una dura batalla a la gegant de les autopistes Abertis, qui acceptarà les reivindicacions els republicans i pagaran el 100% de l’IBI de les autopistes.

La concessionària Abertis ha assegurat que pagarà la totalitat d’aquest impost de caire local als municipis per on passa l’autopista AP-7. La sotsdirectora general d’Autopistas, Anna Bonet, ha recordat que la companyia tenia una bonificació del 95% de l’impost i que aquesta condició va acabar l’any passat. Per això, ha afirmat que tan bon punt els ajuntaments “girin els rebuts” d’aquest any, els abonaran “com es fa habitualment”.

 

Els alcaldes i regidors de Girona, Salt, Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis, Vilademuls i Fornells de la Selva han rebut amb un somriure de satisfacció la resposta de la sotsdirectora general d’Autopista, Anna Bonet, afirmant que Abertis pagarà el 100% de l’IBI als municipis per on passa l’AP-7. Serà el primer cop que ho fa perquè, des de l’origen de la concessió, tenien una bonificació del 95% de l’impost.

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.807 suscriptores