May 30

Enganxen Ciudadanos repetint diverses vegades les mateixes preguntes al Parlament

La nova pràctica habitual en el partit d’Albert Rivera i Inés Arrimadas és repetir les preguntes que tenen dret a formular -com a oposició- al Govern. Per exemple, el passat 7 de febrer, Ciudadanos va registrar al Parlament 10 preguntes al Govern per ser contestades per escrit. I, ‘casualment’ també el 7 de febrer, el partit taronja va registrar 10 preguntes per ser conestades de forma oral en comissió per la consellera a la comissió d’Ensenyament al Parlament.

 

És a dir, que preguntava al Govern fins a tres vegades per la mateixa qüestió en un mateix dia, sense esperar a comprovar si la primera resposta per escrit de la conselleria d’Ensenyament, que van rebre el 5 de maig de 2017, era contestada o no. De manera que a la comissió d’Ensenyament d’aquest dimarts a les 15h, la consellera Meritxell Ruiz respondrà, per tercera vegada, allò que ja va explicar en pregunta escrita i a la sessió de control al Govern -de forma oral- celebrada al Parlament el 7 de febrer de 2017.

 

No és estrany si analitzem el contingut de les preguntes. La gran majoria tenen un rerefons lingüístic: 25% de les classes en castellà a les escoles. En l’ordre del dia de la comissió d’Ensenyament hi ha registrades 62 preguntes de Ciudadnos que s’hauran de contestar oralment, de les quals, 58 ja han estat contestades per escrit. I les 4 que resten són preguntes noves sobre la suposada manipulació dels llibres d’història per als alumnes catalans. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores