Nov 06

Els Mossos investiguen dues morts i un ferit a Sant Adrià del Besòs

FOTO: CALLE .ES

FOTO: CALLE .ES

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort de dos homes per arma de foc a Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) segons ha informat el cos policial. Els fets haurien succeït cap a les quatre de la matinada d’aquesta nit de dissabte a diumenge quan els Mossos de la comissaria de Sant Adrià han estat alertats que hi havia una persona ferida. Quan els agents hi han arribat, han trobat una persona morta a l’entrada d’un immoble i dues persones més ferides, tots tres -previsiblement- per arma de foc.

Les persones ferides han estat traslladades a hospitals de Barcelona on, posteriorment, un d’ells ha acabat perdent la vida. Ara els Mossos d’Esquadra intenten esclarir els fets i han detingut tres persones com a -presumptes- autors dels fets. El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Badalona ha decretat el secret de les actuacions.

Els fets s’han desencadenat en un immoble situat als baixos del número 32 del carrer Mart, a Sant Adrià, molt a prop de la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Segons fonts municipals una de les víctimes ha estat trobada al replà de l’edifici, una segona a l’interior del pis i una tercera a prop de la comissaria, en un carrer que ha quedat acordonat per la policia. Aquest matí la comitiva judicial ha entrat a aquest immoble per tal de recollir les proves necessàries per a la instrucció dels fets.