Oct 27

Els mitjans unionistes no es cansen de difamar i tenen la poca vergonya de dir això sobre Homs i Junqueras

FOTO: El Confidencial Digital

FOTO: El Confidencial Digital

Segons El Confidencial Digital, abans que els socialistes decidissin abstenir-se per investir passivament Mariano Rajoy, Pedro Sánchez tenia el sí de Pablo Iglesias, Quico Homs i Junqueras per formar el govern d’Espanya amb tots ells i el PNB i els dos partits catalans haguessin renunciat al full de ruta independentista. 

Segons el mateix diari, les converses amb PDC no van ser directament amb Carles Puigdemont, sinó que l’interlocutor va ser el mateix Quico Homs qui es va mostrar disposat a “abandonar les aspiracions independentistes a canvi d’arribar a una entesa amb l’Estat”. I el diari no concreta l’abast de l’expressió “entesa”. 

Paral·lelament el mateix mitjà de comunicació també s’atraveix a dir que Pedro Sánchez no hauria parlat amb Joan Tardà com a número 1 a Madrid, sinó que ho hauria fet Oriol Junqueras, de qui també es diu que estaria disposat a abondonar el full de ruta.

Tot plegat, no s’aguanta per enlloc i reafirma la campanya mediàtica contra el procés que tenen engegada des de la Meseta.