Jun 20

Eduardo Inda se’n riu del Parlament amb aquesta falta de respecte

El director d’Ok Diario, el polèmic Eduardo Inda, no ha comparegut aquest dimarts al Parlament de Catalunya quan estava correctament citat per assistir-hi en qualitat d’expert en la comissió d’investigació sobre l’Operació Catalunya. 

 

De la mateixa manera, tampoc hi ha assistit l’exadvocat d’Higini Cierco i Ramon Cierco, Jaume Bartomeu, en aquest cas citat en condició de testimoni i, per tant, tampoc han pogut comptar amb la seva versió dels fets.

El següent a vetar la comissió ha estat l’exministre Jorge Fernández Díaz, que ja ha confirmat que no compareixerà en el Parlament al·legant que, tot i que està citat com a testimoni, no està obligat a explicar-se en seu parlamentària d’acord amb un informe del Consell d’Estat que eximeix el president del Govern, Mariano Rajoy, la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, i els ministres o exministres de declarar.

Com era d’esperar, qui sí que ha confirmat la seva assistència a la comissió sobre l’Operació Catalunya ha estat l’exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez, ja que les càmares de 13 TV estaran allà presents per la seva posterior emissió i debat a les seves tertúlies ‘imparcials’.

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.827 suscriptores