Ene 27

Duríssim atac de la caverna al jutge Vidal per haver dit això

El jutge inhabilitat per l’Estat espanyol i senador d’ERC, Santiago Vidal, ha revelat que el Govern ha obtingut dades de manera “il·legal” per poder-les utilitzar a la Hisenda catalana i per a la celebració del referèndum. “El Govern de la Generalitat de Catalunya té totes les vostres dades fiscals. Això és il·legal perquè està protegit per la llei de bases de dades del govern espanyol”.

I ha continuat amb l’exposició: «no us diré com ho hem aconseguit perquè ho hem aconseguit de manera absolutament il·legal, tenim totes les vostres dades tributàries. Tots esteu fitxats, tots. Al nou Estat no s’escaparà ningú”, va afegir el jutge. El senador també diu que les dades de les que disposa l’Executiu són “unes dades reservades”.

“En teoria els qui portem aquest procés no hauríem de tenir-hi accés, però a vegades passen coses, no us direm com, perquè no és exactament legal, i no estaria bé que un jutge us expliqués coses que no estan exactament legalitzades”, va reblar

Paral·lelament també va explicar que s’està formant una unitat dels Mossos “especialitzada en investigació i contraespionatge” i que això és possible “gràcies a l’assessorament i ajuda tècnica d’un Estat que no és europeu; que cadascú faci volar la imaginació i es pot imaginar qui serà” (totes les travesses apunten a Israel). 

 

 

Com era d’esperar, la caverna no ha tardat gens a saltar-li a sobre i no han dubtat en qualificar-ho com una «provocació«

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.832 suscriptores