Nov 17

Dolors Camats aprofita la mort de l’àvia de Reus per atacar el sobiranisme

FOTO: ARA GIRONA

FOTO: ARA GIRONA

L’exdirigent d’Iniciativa per Catalunya els Verds Esquerra Unida ICV, Dolors Camats, ha encetat una polèmica a la xarxa social Twitter arran d’una piulada que ha fet sobre la dona de 81 anys morta a Reus en un incendi declarat a casa seva per una espelma, i després que Gas Natural li tallés el subministrament elèctric.

 

“Catalunya: aquell país on la mort d’una dona gran per ser pobre esdevé una batalla en l’eix nacional”. Evidentment, usuaris de la xarxa han respost l’exportaveu parlamentària dels ecosocialistes amb insults com “indecent”, “fàstic” o “demagògia barata”.

 

El més contundent li ha etzibat: “amb tots els excàrrecs que teniu col·locats als oligopolis i encara t’atreveixes a donar lliçons de moralitat? Ets indecent”. I un altre, “no esperava de vostè aquest nivell de demagògia barata. Quin fàstic!”. 

 

I un altre, “Catalunya, aquell país en el qual llegim tuits tan miserables com el teu mentre Espanya cada dia ens escanya una mica més”. I l’últim a destacar “ah clar, perquè Gas Natural no hi té res a veure. Vosaltres, vividors d’ICV teniu altres ‘retiros dorados’ com TMB o Agbar”.