May 29

Dolça Catalunya parteix peres amb Ciudadanos

El mitjà de comunicació ultra, Dolça Catalunya, s’ha fet ressó d’una informació d’El Mundo on s’alerta que en només cinc mesos la formació taronja hauria perdut 1.227 militants, passant de 3.577 a 2.350, una davallada del 34,3% com a conseqüència de l’eliminació del terme ‘socialdemocràcia’ del seu ideari.

Segons Dolça Cataluyna: “Sembla que Ciudadanos deixa d’il·lusionar molts catalans. Malament”. I continua afirmant que “Ciudadanos ens preocupa. Molt”. I les raons segons ells són que “Rivera està desaparegut a Catalunya, només sembla somniar a dormir a la Moncloa, i Arrimadas està posada en l’operació ‘Ser com CiU”.

Dolça Catalunya conclo que el problema principal és “el nou ideari de Ciudadanos, que ha eliminat la referència al seu origen català i de superació del nacionalisme” i es mostra enfadada perquè Luis Garicano defensi “blindar competències i altres romanços nacionalistes”. O bé també perquè la formació mostra un “interès sobtat” en “bestieses com desenterrar Franco del Valle de los Caídos”. Conclusió: “L’ímpetu de Ciudadanos s’està convertint en inèrcia i desil·lusió”, diu el text. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.824 suscriptores