Nov 01

El director de la Guardia Civil patrullava amb grups falangistes

FOTO: ABC

FOTO: ABC

Arsenio Férnandez Mesa és un dels membres més controvertits del passat Govern de Mariano Rajoy, tot i no ser tant conegut per alguns. Com a càrrecs destacats ha estat director general de la Guardia Civil i ha protagonitzat sonades polèmiques com quan va definir d'”instrussisme violent, massiu i il·legal l’arribada d’immigrants a Ceuta i Melilla” o quan es va destacar el seu passat falangista a Ferrol, o la seva gestió del desastre de Prestige en què ell era delegat del govern a Galícia.

Sembla ser que la seva filla Fátima està recollint ·els “fruits” que va sembrar el seu pare. En aquest sentit, Fàtima Fernández de Mesa és una de les assessores escollides a dit per la Comunitat de Madrid concretament a la secretaria del Consell de Govern d’aquesta Cominitat Autònoma,des de 2015, tal com es pot comprovar al seu perfil de LInkedin.

Això s’explica perquè l’actual secretari del Consell de Govern de la Comunitat de Madrid és ni més ni menys que Francisco Quintanar Díez, amic íntim de… quina casualiat… Arsenio Férnandez. En aquest sentit, durant l’any 2012, Quintanar va ser vocal assessor del gabinet del ministre Jorge Férnandez Diaz, de qui depèn Arsenio Férnandez com a director general de la Guàrdia Civil.

Però és que la trama vergonyosa de favors no acaba aquí, ja el ja mencionat càrrec de Fátima a la Comunitat de Madrid no era l’únic càrrec del que ha gaudit la filla de Arsenio. És el cas de l’Ajuntament de Majadahonda on Fátima anava a les llistes del PP al número 13. Fátima no va entrar perquè el PP només va treure 11 regidors però en aquell moment la filla del nostre protagonista ja era “assessora financera” al Senat.

I qui era este portaveu d’Economia del PP al Senat? José Manuel Barreiro, gallec que abans de ser senadorva ser regidor a l’Ajuntament de Lugo, portaveu a la Diputació d’aquesta província i diputat al Parlament gallec. Tot plegat durant el mandat de delegat del govern espanyol a Galícia del nostre gran portanista d’aquest article Arsenio Fernández de Mesa. Jutgeu vosaltres mateixos.