Nov 10

Un diputat ultra del PP es fa la vícitma i acusa Forcadell no deixar-lo parlar

FOTO: OK DIARIO

FOTO: OK DIARIO

Enric Millo, el diputat del PP conegut que abans havia militat a Unió i que va intentar passar-se a Esquerra Republicana- per sort no van acceptar a un personatge llefiscós com ell- ha generat una nova polèmica amb la presidenta del Parlament Carme Forcadell.

Millo, s’ha queixat a la nostra presidenta del Parlament, Carme Forcadell, perquè aquesta li ha negat la paraula, segons el popular (expossible unionista) per desconeixement del Reglament de la causa,

El portaveu del grup parlamentari del PPC, Enric Millo, ha fet arribar una “queixa” a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, perquè li ha denegat la paraula “fruit del desconeixement del Reglament de la Cambra”.

En aquest sentit, Enric Millo es fa la víctima i explica en l’escrit que “la manca de respecte” del conseller de Salut, Toni Comín, cap al diputat del PPC, Santi Rodríguez, ha provocat que “li demanés, com a qüestió d’ordre, que com a presidenta garanteixi durant els debats i les intervencions el respecte degut al Parlament i als diputats de la Cambra”.

El diputat popular remarca que la “petició anava dirigida a Forcadell i no al conseller de Salut”, que ha pres la paraula i l’ha interpel·lat, com era d’esperar. Però sembla que a Millo tot el que li és contrari ho critica. “La intervenció del conseller de Salut a conseqüència de la petició que li he formulat a vostè com a presidenta no es pot entendre que l’ha realitzat com a al·lusions”, destaca.

Enric Millo diu que “després de la intervenció del conseller en la que m’ha al·ludit personalment, sóc jo qui, d’acord amb l’art.85 RPC, té dret a intervenir” i lamenta que la presidenta del Parlament li hagi denegat “reiteradament” la paraula.