Ene 14

Un diputat del PP, orgullós del seu fill: “Li va dir a la seva professora comunista que amb Franco hi havia ordre”

FOTO: EL PLURAL

FOTO: EL PLURAL

El secretari general del PP de Badajoz i diputat autonòmic a la suprafinançada Extremadura, Juan Antonio Morales, va assistir a un sopar organitzat per la Fundació Franco al Novotel Madrid Center de Madrid el passat 2 de desembre en què s’encoratjava “a defensar la causa d’un poble, Guadiana del Caudillo que democràticament ha sol·licitat mantenir la seva denominació”.

Morales -un dels homes forts del líder del PP a Extremadura, José Antonio Monago- va destacar de la Fundació la seva “labor destacada en la defensa de la veritat històrica i de la memòria del Caudillo i la seva gran obra” i va deixar pal·lesa la seva afinitat que tant ell com a part de la seva família professen a la figura del dictador.

Però és que això no és tot, encara n’hi ha més! Davant d’unes 200 persones, amb la filla del dictador Carmen Polo i un dels seus néts, José Cristóbal Martínez Bordiu, com a testimonis de la taula presidencial, l’alt càrrec del PP extremeny va presumir, segons testimonis presents en l’acte, dels resultats de l’educació que havia impartit als seus descendents: “El meu fill de 14 anys va rebatre a la seva professora comunista i li va dir que amb Franco a Espanya hi havia ordre”. La frase va causar gran alegria entre els seguidors del dictador. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores