Nov 24

Un diari de la caverna titlla el F.C.Barcelona de “Cova d’Ali Baba”

FOTO: TARINGA

FOTO: TARINGA

Després del cas Mascherano, Messi i Neymar, ara la Fiscalia torna a la càrrega i demana deu anys de presó per a Samuel Eto’o per haver -presumptament- defraudat a Hisenda durant els anys 2006 i 2009, anys en què va defensar els colors blaugranes. 

Segns la Fiscalia que recordem depèn del Fiscal General de l’Estat, que el designa el Govern, Eto’o hauria defraudat més de tres milions d’euros. Amb tot, el camerunès no només s’enfrontaria a la pena de presó de deu anys sol·licitada pel fiscal, sinó que també se li demana una multa de 14 milions d’euros.

A més, el seu representant en aquell moment, Josep María Mesalles, també estaria en el paquet de sol·licituds del ministeri públic per entendre que l’assessor d’Eto’o va poder formar part de tota aquesta trama que bàsicament pretenia fer un Moneder, o el que és el mateix: tributar amb una societat el treball realitzat com a persona física. Eto’o va ser imatge d’una empresa esportiva, derivant aquests ingressos a dues societats per pagar menys a Hisenda. 

Segons sembla, la presumció d’inocència valdria per Rita Barberà però no per aquests futbolistes, a qui la premsa madrilenya ja ha sentenciat. 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.822 suscriptores