Oct 31

Detinguts dos romanesos a Manresa per agredir brutalment àvies per robar el què duien a sobre

FOTO: DIARI CATALÀ

FOTO: DIARI CATALÀ

Els veïns de Manresa (Bages) estan consternats arran de l’allau de robatoris dels últims dies a persones d’edat avançada i indefenses. El primer robatori es va produir el passat 15 d’octubre a la tarda al carrer Del Bisbe a una senyora de 83 anys, que va ser assaltada per dues persones.

 

Els lladres no només li van sostreure la bossa de mà per emportar-se tot el que hi duia sinó que també la van colpejar fortament a la cara. 

 
El 20 d’octubre, van tornar actuar contra una altra senyora, aquesta vegada, de 62 anys. També a la tarda i al carrer Amadeu Vives. En aquesta ocasió, els lladres van actuar amb el mateix modus operandi, ja que a més de sustreure-li les seves pertinences també la van colpejar de manera violenta. 

 
Ambdues víctimes van ser ingressades a l’Hospital de la Vall d’Hebron i a l’Hospital Mútua de Terrassa, respectivament, a conseqüència de les ferides de l’assalt. 

 
Els Mossos d’Esquadra -després d’una exhaustiva investigació- van decidir detenir dos persones com a presumptes autors. Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el 28 d’octubre  a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Manresa, el qual va decretar ingrés a presó provisionalment a l’espera del judici.