Nov 21

Detingut a Lloret de Mar acusat de degollar la seva parella

FOTO: POLICIA NACIONAL

FOTO: POLICIA NACIONAL

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar (La Selva) al sospitós d’haver degollat a la seva parella el passat mes ld’octubre. Aquest, de nacionalitat alemanya, estava fugit amb el bebè de tots dos des que es van produir els fets en Freyung (Alemanya).

Les autoritats alemanyes van localitzar el cos de la jove al seu apartament dins de bosses d’escombraries. L’assassinat s’hauria produir fa menys d’un mes, segons els investigadors. 

El sospitós estava allotjat en un apartotel de Lloret al moment de la detenció, efectuada pels especialistes del GOES (Grup Operatiu Especial de Seguretat). Portava amb ell, també, el telèfon de la dona morta, de 20 anys, per mantenir actius els seus perfils a les xarxes socials i despistar als agents.

El passat 7 de novembre, des del perfil de la víctima a Facebook, el fugitiu va pujar una foto amb el seu fill al costat de la Torre Eiffel a París. Les autoritats judicials alemanyes van dictar llavors una ordre europea de detenció i lliurament, alhora que van contactar amb la Policia Nacional per les sospites que volgués viatjar a Àfrica.

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.805 suscriptores