Oct 07

Detenen 5 seguidors de l’Espanyol per apallissar-ne un altre

Els epiodis de violència a l’esport tornen a casa nostra. Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres cinc aficionats de l’Espanyol per haver-ne agredit -presumptament- un altre del mateix club. Els fets haurien succeït durant la Feria d’Abril d’aquest any que es va celebrar -entre altres ciutats- a Barcelona. Els detinguts, eren joves amb edats entre els 21 i els 26 anys i veïns de l’àrea metropolitana, una d’elles menor d’edat. Tots ells han passat a disposició judicial. 

Les -presumptes- lesions es remunten a l’1 de maig, quan la persona perjudicada, que estava amb uns amics a la fira, va ser increpada per una vintena de joves relacionats amb un sector de l’afició radical del RCD Espanyol, (RCDE Firm). Els joves l’haurien fet caure al terra i l’haurien colpejat amb els punys i amb els peus fins que va quedar inconscient fins que la intervenció d’alguns clients del local va aconseguir que els -presumptes- agressors paressin. 

A conseqüència de la pallissa, la víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic i lesions diverses a la cara, a les cames i a un peu.