Jun 16

Cristiano Ronaldo es posa a la pell de milions catalans: “Vull marxar d’Espanya”

Terratrèmol a la Casa Blanca. Cristiano Rolando ha anunciat que vol marxar d’España perquè el tracten com un delinqüent. El futbolista portugués no està cómode amb la seva situació personal actual amb l’Agència Tributària que l’acusa d’haver defraudat 14 milions d’euros a Hisenda. En aquest sentit, el club blanc ha fet un comunicat on expressa que està convençut de la innocència del jugador i demana a la Fiscalia i a l’administració de justícia que respectin la seva presumció d’innocència. 

 

La situació de ‘serresiete’ constrasta amb la que va viure Leo Messi, que també va ser acusat -i condemnat- d’haver defraudat una quantitat important a l’Hisenda espanyola. En el cas de l’argentí, la pena de presó no arribava els dos anys i atès que no tenia antecedents penals, l’aplicació de la pena va quedar suspesa amb la condició de no tornar a delinquir en el termini de dos anys. 

 

Haurem d’esperar si Cristiano Ronaldo acaba igual que Leo Messi o la seva condició de jugador del Reial Madrid i el paraigües del totpoderós Florentino Pérez, el protegeix de la pluja. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores