May 25

Cristiano Ronaldo podria acabar a la presó segons experts en Dret Fiscal i Tributari

L’equip tècnic del Ministerio de Hacienda (GESTHA) ha donat suport a la denúncia de l’Agència Tributària (AEAT) a la Fiscalia per presumptes delictes del jugador portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, contra la Hisenda Pública espanyola per l’impost sobre la renda de no residents (IRNR) de 2011 i delictes fiscals agreujats de 2012 i 2013.

“Aquests dos delictes comporten penes de presó de dos a sis anys per cadascun d’ells, la qual cosa implicaria la petició de l’Advocacia de l’Estat d’una pena mínima total de cinc anys”. Tot i això, no van voler alarmar la caverna madridista i van aclarar que el jutge podria aplicar l’atenuant “molt qualificat de regularització extemporània introduïda en el Codi Penal en 2013 i reduir la pena a la meitat o a la quarta part de cada delicte si el jugador reconeix els fets i paga les quotes defraudades, els interessos i les multes en el termini màxim de dos mesos des de la citació judicial com investigat”.

 

En cas de reducció fins a la quarta part, la pena de presó total quedaria en 15 mesos, i mancant d’antecedents penals podria acordar que no entrés a la presó, mentre no sigui condemnat en el temps de la pena suspesa. 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.805 suscriptores