Nov 06

Es convoca una xiulada independentista davant la Delegació del Govern

FOTO: MOLTES MERCES

FOTO: MOLTES MERCES

El col·lectiu #MoltesMercès que va organitzar el pregó sobiranista de Toni Albà -alternatiu a l’oficial unionista- per la Mercè ha convocat per aquest dilluns una xiulada davant les Delegacions del Govern per protestar “perquè l’Estat espanyol investiga Santiago Espot per la xiulada de la Copa del Rei del 2015″ coincidint amb el dia que el líder de Catalunya Acció està citat a declarar a l’Audiència Nacional per aquests fets.

 

Els integrants d’aquest col·lectiu asseguren que la causa contra Espot és “un judici polític a un ciutadà que no és cap càrrec electe”. A més diuen que “pot obrir una veda contra qualsevol persona que fent ús de la seva llibertat d’expressió, faci declaracions, escrigui articles o es pronunciï de qualsevol manera possible en contra de l’Estat i els seus símbols”.

Els organitzadors de la xiulada afirmen per acabar que “s’està vulnerant la democràcia i que fins i tot es malmet allò que salvaguarda la seva estimada Constitució: la llibertat d’expressió”. És per això que organitzen aquest acte amb la finalitat de  “denunciar en forma de xiulada/paròdia la nova fase de repressió de les legítimes reivindicacions dels catalans”.