Jun 15

El Conseller Romeva humilia Andrea Levy al Parlament

FONT: YOUTUBE

La diputada del Partido Popular de Catalunya, Andrea Levy, ha protaginitzat un ridícul històric al Parlament (AQUÍ) en fer un decàleg d’acusacions -infundades- al Govern català. Per sort, el conseller d’Exteriors, Raül Romeva, l’ha contestat com es mereixia, amb una intervenció brillant. 

Romeva ha començat pel primer punt del decàleg. “El 27S les opcions independentistes van guanyar 55% a 45%, això és així en termes plebiscitaris, es posin com es posin, això és així”, ha emfatitzat.

Romeva també ha acusat als populars de “perdre fins i tot el relat de la “postveritat”. Per al conseller, l’única proposta de l’Estat és la “amenaça, i qui amenaça són els fràgils d’esperit”.

El responsable de Exteriors també ha recordat diversos informes internacionals o la sentència de Tribunal Europeu de Drets Humans en el cas Atutxa que critiquen el -segons ells- totpoderós Estado español en matèria de garanties democràtiques i separació de poders. “Si Montesquieu aixequés el cap es remouria en la tomba”. 

Finalment, per a concloure, Romeva ha destacat que el referèndum se celebrarà perquè tothom es pugui expressar. “Sumi’s a superar la foscor dels 40 anys que no han acabo de sortir, volem ajudar a sortir a Espanya de la foscor d’aquests 40 anys”,  ha acabat, com a últim clatellot cap a Levy. 

 

 

 

Subscriu-te a les nostres notícies

Introdueix el teu correu electrònic per rebre les notícies de Per Catalunya

Únete a otros 1.818 suscriptores