Oct 26

El Comité de Competició no amaga el seu madridisme i fa una lectura interessada dels incidents de Mestalla

FOTO: DIARI SPORT

FOTO: DIARI SPORT

Arran dels incidents ocasionats a l’Estadi de Mestalla durant el partit que va enfrontar el València CF i el FC Barcelona corresponent a la novena jornada de Lliga i que els catalans van derrotar als valencians amb un penal xiulat al minut 92, el Comité de Competició ha decidit sancionar el club txe amb 1.500 euros de multa i l’ha apercebut de tancament del camp a causa del llançament d’una ampolla d’aigua plena i amb el tap posat a Neymar a les acaballes del partit.

Fins aquí tot correcte. Ara bé, la sorpresa ve quan el Comité de Competició, en els Fonaments Jurídics de la Resolució, fa una contundent i peculiar interpretació que transcrivim literalment: 

“Sin que nada justifique o ampare la indecorosa reacción de una serie de energúmenos, no debe pasarse por alto el reprochable comportamiento que muestran algunos jugadores del FC Barcelona al dirigirse con ciertos gestos y expresiones hacia el público durante la celebración del gol que acababan de anotar. Tampoco constituye precisamente un ejemplo de deportividad la exagerada reacción de algunos jugadores del referido club que, sin haberles llegado a alcanzar ninguna botella, simulan o fingen de forma simultánea haber sido golpeados igualmente por un objeto mucho más contundente que la botella que alcanza a uno solo de ellos. Ni unos ni otros hechos deberían acontecer en una competición deportiva, en la que debería imperar en todo momento el recíproco respeto y buena lid entre jugadores y aficionados”.